Masterclass
Masterclass

oftware Sales is een unieke professie!


Een professie waarbij de Software Sales Representative en de Sales Consultant ofwel Presales Consultant een ultieme samenwerking moeten laten zien om hun concurrentie voor te blijven.

Verschillende stappen in de Software salescycle vereisen continue afstemming, overleg, leiderschap en precisie tussen de 2 individuen. Na jarenlange ervaring met beide professies, heeft Communicum besloten een Masterclass te ontwikkelen met behulp van The Presales Bible, gecombineerd met coaching en training.

Deze Masterclass is geen gewone training. Het heeft een hoog niveau van actiegericht leren, veel interactie over theorie en praktijk, tips, trics en lessons learned. Doordat het geen inhouse training is, maar een open inschrijving, zullen de deelnemers veel van elkaar leren. Tevens geven de verschillen in Software Solutions en implicaties op het presales vak een extra dimensie aan de sessies. Dit maakt deze Masterclass tot een once-in-a-lifetime-experience!

De Presales Masterclass bestaat uit 4 sessies (1 sessie = 1 hele dag) verdeeld over ca. 4 maanden en start op 14 maart 2018 a.s. De focus bij de verschillende sessies is als volgt: 

Er start een neiwue Masterclass in oktober, voor exacte data, mail naar info@communicum.nl
Dus, als jij presales/sales consultant bent ofwel een sales representative die deze rol regelmatig moet vervullen, en je wilt echt werken aan het significant verhogen van je win-ratio, schrijf je dan. Er zijn slechts 8 plaatsen beschikbaar.

De masterclass wordt gegeven door Eric van Paridon

Locatie

Alle bijeenkomsten vinden plaats in de buurt van Baarn.

Meer info, kosten of aanmelden?
Heb je belangstelling? Meld je dan met een mailtje bij Eric van Paridon, eparidon@communicum.nl. Eric neemt telefonisch contact met je op om meer uitleg te geven en vragen te beantwoorden. De kosten van de Masterclass bedragen € 2.600,-  ex. BTW. Inschrijven kan middels een aanmeldingsformulier dat we je op verzoek doen toekomen.

Voor meer informatie bel of email Eric van Paridon 
eparidon@communicum.nl tel nr: 06 52421495


 
[ Inspiratie ] 
Kijk voor meer inspiratie en motivatie, o.a.naar een nieuwe korte film  "Relevantie Coach" van Eric van Paridon bij video's onder Home.

[ Ontplooiing ] 
[ Vertel het door! ] 

Vertel het door en volg Communicum op LinkedIn
https://nl.linkedin.com/company/communicum-bv

 

 
Design by PureDutch  -  Powered by Pure-ICE